X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
دی لیمونن
دی لیمونن

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

از گذشته های بسیار دور انسان ها از انواع میوه و گیاهان مختلف روغن می گرفتند. روغن لیمونن (LIMONENE) که به دی لیمونن نیز شناخته می شود یکی از روغن های طبیعی و گیاهی است. فرمول شیمیایی این روغن که از گروه هیدروکربنی است، C10H16 می باشد و می توان آن را در شاخه سیکلوترین قرار داد. وزن این ماده روغنی از آب کمتر است و به همین دلیل هنگام ترکیب با آب روی آن قرار می گیرد. 

دی لیمونن چیست؟

همان طور که مشخص است، نام این ترکیب از لیمو گرفته شده که دلیل آن استخراجش از پوست مرکباتی مانند لیمو و پرتقال است. خاصیت حلال پذیری آن موجب شده که لیمونن را به یکی از موارد کاربردی در شوینده ها تبدیل شود. علاوه بر مرکبات، دی لیمونن را می توان از درختان مخروطی و پهن مثل صنوبر داگلاس، افرا قرمز و نقره ای، چوب پنبه ای ها، انواع کاج، لارو و شاهدانه نیز به دست آورد. 

آشنایی با روغن دی لیمونن

مردم از قرن ها پیش پی بردند که می توانند از پوست مرکبات روغن استخراج کنند. یکی از این روغن های اساسی دی لیمونن بود. از این ماده برای موارد بهداشتی و سلامتی استفاده می شده است. امروزه نیز همچنان لیمونن را یکی از روغن های مفید میدانند که با خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد استرس می تواند به سلامت ما کمک کند. علاوه بر آن در وسایل خانگی نیز از این روغن استفاده می کنند که در ادامه بیشتر در این باره توضیح خواهیم داد.

سازمان غذا و دارو لیمونن را یک ترکیب ایمن در مواد غذایی می شناسد و به همین دلیل استفاده از آن به عنوان طعم دهنده و عطر دهنده کاربرد گسترده ای دارد. 

تولید لیمونن از طریق فرایند هیدروستات یزاسیون انجام می شود. به این صورت که پوست میوه در آب خیسانده شده، سپس با بالا بردن حرارت مولکول های آب را از آن جدا کرده و یک ترکیب فشرده و روغنی به دست می آورند. 

فواید دی لیمونن

درباره فواید این ماده نیاز به تحقیقات بیشتری است اما خواصی از لیمونن به صورت اثبات شده وجود دارد که عبارت اند از:

خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهاب

تحقیقات درباره لیمونن نشان داده اند که این روغن دارای خاصیت ضد التهابی است. فشار و استرس باعث برانگیختن برخی از واکنش های کوتاه مدت در بدن مانند التهاب می شود. اما ادامه دار بودن این التهابات خطرناک است و زمینه ساز بیماری های دیگر خواهد شد. بنابراین مقابله با آن اهمیت بالایی دارد. لیمونن تا حدودی می تواند التهابات مربوط به آرتروز را کاهش و اکسید نیتریک سلول های غضروفی را کم می کند. 

این ماده همچنین با خاصیت آنتی اکسیدانی خود از فعالیت رادیکال های آزاد سلول های لوسمی جلوگیری می کند و باعث کاهش استرس می شود. 

خاصیت ضد سرطان

طبق مطالعات محققان پوست مرکبات نسبت به میوه و آب میوه تاثیر بیشتری در پیشگیری از سرطان پوست دارد. علاوه بر این دی لیمونن از تشکیل تومورهای سرطانی در سینه پیشگیری می کند. از طرفی می تواند اثرات جانبی داروهای ضد سرطان مانند آسیب های کلیوی و التهاب را کاهش دهد. 

سلامت قلب

کنترل کلسترول خون، تری گلیسیرید و قند خون از خواص لیمونن است که در پیشگیری از بیماری های قلبی نقشی موثر دارد. به علاوه با کاهش چربی کبد، باعث افت فشار خون خواهد شد. 

سایر فواید دی لیمونن

•کاهش استرس به کمک خاصیت آروماتیک 

•کم کردن اشتها 

•هضم بهتر مواد غذایی و جلوگیری از زخم معده 

مضرات لیمونن چیست؟

سازمان غذا و داروی آمریکا لیمونن را کاملا بی خطر اعلام کرده و استفاده از آن را به عنوان طعم دهنده برای انسان، سالم می داند. اما باید مراقب حساسیت های پوستی که ممکن است بر اثر استعمال آن روی پوست ایجاد می شود، باشیم. 

از دی لیمونن به شکل مکمل غذایی نیز استفاده می شود که به دلیل هضم و تجزیه آن، می توان گفت آسیبی به بدن نمی رساند اما ممکن است با مصرف بیش از حد این مکمل ها شاهد بروز عوارض جانبی آن باشیم. زنان باردار و مادران شیرده بهتر است از مصرف آن در این دوران خودداری نمایند.

کاربردهای دی لیمونن 

•بیشترین کاربرد این ماده در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است. لیمونن می تواند یک اسانس مرکباتی خوب برای این محصولات باشد. 

•در تولید برخی از داروها و مواد غذایی از لیمونن استفاده می شود. مزه آلکالوئیدها در دارو بسیار تلخ است و از لیمونن برای پوشش این مزه استفاده می شود. 

•استفاده گسترده در عطرسازی 

•استفاده در حشره کش های گیاهی 

•در محصولات تمیز کننده مانند ضدعفونی کننده های دست

•کاربرد به عنوان حلال 

•از بین بردن روغن از ماشین آلات

•پاک کننده رنگ از چوب 

•چسب هواپیما

•استفاده به عنوان سوخت زیستی

•آماده ‌سازی بافت ها در بافت شناسی

•پاکسازی نمونه های کم آب

•تهیه طعم لیمو از غذاها

•درمان برونشیت

نتیجه گیری

دیدیم که دی لیمونن کاربرد بسیاری در صنایع مختلف دارد. به همین علت تولیدکنندگان باید برای تامین این ماده از مجموعه های معتبری مانند فرسان شیمی کمک بگیرند. مجموعه ما یکی از تولید کننده های این ماده موثر در ایران می باشد . ما در فرسان شیمی در تلاشیم تا مواد اولیه شیمیایی را با بالاترین کیفیت در اختیار مشتریان عزیز قرار دهیم.