X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
ستیل الکل
ستیل الکل

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

با دقت بر روی مواد استفاده شده در محصولات مراقبت شخصی، چشممان به ماده ای به نام ستیل الکل (Cetearyl alcohol) می خورد. فرمول شیمیایی ستیل الکل که با نام دیگری مثل پالمیتیل و الکل ۱- هگزادکانول نیز شناخته می شود، C16H34O است. منبع اصلی این ترکیب در روغن های گیاهی مثل روغن نارگیل یا روغن نخل می باشد. 

ستیل الکل چه کاربردهایی دارد؟

گفتیم که ستیل الکل در محصولاتی مانند شامپو، نرم کننده ها و لوسیون ها وجود دارد. اما باید بدانید که این ماده هیچ اثر منفی بر روی پوست و مو نمی گذارد و آثار آن با سایر الکل های معمولی مثل اتانول تفاوت های زیادی دارد. 

ستیل الکل نیز مانند سایر نرم کننده با ایجاد یک لایه محافظی بر روی پوست و مو، از از دست رفتن رطوبت موجود در آن جلوگیری می کند. 

در سال های اخیر تقاضای خرید این ترکیب در بازارهای جهانی رشد چشمگیری داشته است. چرا که صنعت تولید محصولات آرایشی و بهداشتی پر رونق تر از قبل در حال کار کردن است و سالانه نیز به اندازه آن اضافه می شود. 

درباره ستیل الکل بیشتر بدانیم...

این ماده که در سال ۱۸۱۷ در فرانسه و توسط شیمیدانی به نام میشل شورول کشف شد، در طی آزمایشی با ترکیب و گرم کردن اسپرماستی که از روغن اسپرم نهنگ به دست می آید با پتاس سوزآور تولید شد. بعد از خنک شدن این ماده، پوسته های ستیل الکل ایجاد شدند. البته امروزه روش تولید آن تغییر کرده و طی فرایندی از روغن پالم به وجود می آید. 

شکل ظاهری ستیل الکل در زمان خرید از بازار ، گرانولی است و به دلیل وجود زنجیره هیدروکربنی متشکل از ۱۶ اتم کربن، در دسته الکل های چرب قرار می گیرد. از جمله خواص این آن که منجر به استفاده گسترده اش در صنایع مختلف شده اند عبارت است از : 

•سورفکتانت

•ضخیم کنندگی

•امولسیفایری

•تثبیت کنندگی

کاربردهای ستیل الکل

همان طور که در بالا هم اشاره کردیم این ماده در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی به وفور استفاده می شود. مثلا در شامپوها به عنوان مایع کننده و یا در ساخت لوسیون ها و کرم های بدن به عنوان ضخیم کننده، نرم کننده یا امولسیون کننده مورد استفاده قرار می گیرد. افزایش پایداری، کف کردن، حامل مواد فعال و تثبیت عطرها از دیگر کاربرد های این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی است. 

اگر عبارت پوشش های استخر مایع را شنیده باشید، باید بگوییم که ستیل الکل یکی از تشکیل دهنده های این ماده مهم است. از این پوشش ها برای جلوگیری از تبخیر آب و یا حفظ گرمای استخر با کاهش از دست دادن حرارت پنهان آن، استفاده می کنند. 

این ماده خاصیت امولسیون کنندگی دارد و به همین دلیل است که در لوسیون ها و کرم ها به کار گرفته می شود. چرا که موجب جلوگیری از جداسازی مواد موجود در آن ها خواهد شد. در مواد آرایشی مانند رژ لب نیز باعث چسبیده شدن آن ها به پوست می شود. زیرا دمای ذوب ستیل الکل از دما بدن بیشتر است و به صورت تبدیل به مایع خواهد شد. 

کاربرد دیگری که ستیل الکل دارد استفاده از آن در مواد غذایی به عنوان یک افزودنی طعم دهنده و یا حتی برای تزئینات خوراکی ها است. مثلا برای ایجاد تصاویر مختلف روی آدامس یا آبنبات از مواد حاوی ستیل الکل استفاده می کنند. 

در موارد صنعتی نیز این ترکیب نقش نرم کننده، روان کننده پیچ و مهره، تولید سوخت، ساخت آلکیل آمین، افزودنی روغن، از بین بردن فوم و واسطه های شیمیایی را بر عهده دارد. 

چه محصولاتی حاوی ستیل الکل هستند؟

•انواع لوسیون پوست 

•شامپوی سر و بدن 

•کرم های بدن مانند مرطوب کننده ها، ضد آفتاب و ...

•محصولات رفع موی زائد

•ماسک های نرم کننده مو 

•رژ لب و ریمل

•موس مو

•رنگ مو

فواید ستیل الکل

•خاصیت نرم کنندگی بسیار بالا 

•حفظ رطوبت و انعطاف پذیری پوست

•حفظ ثبات و جلوگیری از جدا شدن فازهای روغن و آب

•جلوگیری از جدا شدن مواد در طول زمان

•افزایش کف در شوینده های مو و بدن

•اسانس ‌های موجود در محصولات آرایشی و بهداشتی را تثبیت می کند. 

•جلوگیری از تبخیر سریع مواد آرایشی از روی پوست

این ماده تحریک کننده پوست نیست و از این رو نباید نگران عوارض و یا واکنش های آلرژیک نسبت به آن باشید. به طور کلی به عنوان یک ترکیب غیر مضر شناخته می شود. 

با این حال اگر پوست خیلی حساسی دارید بهتر است قبل از استفاده از هر محصولی مقدار کمی از آن را تست کنید و سپس نسبت به استفاده دائم از آن اقدام نمایید. در صورت مشاهده قرمزی، التهاب و یا خارش استفاده از محصول را متوقف نمایید.

ستیل الکل به هیچ عنوان منافذ پوست را میبندد و در نتیجه عاملی برای ایجاد جوش و آکنه نیست. 

جمع بندی

فرسان شیمی از جمله اصلی ترین تامین کنندگان ستیل الکل در کشور است که آماده ارسال این محصول به سایر نقاط کشور در کم ترین زمان ممکن می باشد. به همین منظور تولیدکنندگان و دارندگان صنایع مختلف برای تهیه آن می توانند با کارشناسان ما در بخش فروش تماس حاصل فرمایند.