X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
سدیم لوریل سولفات
سدیم لوریل سولفات

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

یکی از مواد رایج که تولید مواد شوینده و بهداشتی استفاده می شود، سدیم لوریل سولفات (sls)  است که به دلیل داشتن خاصیت سورفکتانتی، در از بین بردن جرم و چربی از روی سطوح نقش مهمی را ایفا می کند. 

این ترکیب را می توان از نفت، روغن نارگیل و روغن هسته خرما ساخت که البته بسیار ارزان قیمت است و از ویژگی های آن می توان به زیست تخریب پذیر بودنش اشاره کرد. 

sls را می توان در اغلب مواد شوینده لباس، خمیر دندان، شامپو و مایع ظرفشویی پیدا کرد. چرا که باعث ایجاد کف در آن ها می شود. همچنین از سدیم لوریل سولفات بر روی پوشش رویی داروهایی مانند قرص و کپسول استفاده می شود تا به بلع راحت تر آن ها کمک کند. 

سدیم لوریل سولفات چیست؟

این ماده را می توان یک سورفکتانت آنیونی دانست که به دلیل ایجاد کف و خاصیت غلیظ کنندگی در مواد شوینده، خمیر دندان و فوم های اصلاح به وفور یافت می شود. خاصیت آمفی فیلیک که برای تولید مواد شوینده مورد نیاز است، با اتصال ۱۲ کربن مولکول sls که به سولفات وصل شده اند، به وجود می آید. 

بنابراین سدیم لوریل سولفات را یک سورفکتانت دانسته اند که نه تنها کاربرد صنعتی دارد، بلکه در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی هم کمک شایانی می کند. شوینده های پوست و مویی که دارای sls هستند چربی های سطح بدن را از بین برده و چشم و پوست را تحریک می کنند. البته با اتوکسیلاسیون می توان آن را تبدیل به سدیم لورت سولفات تبدیل و تحریک کنندگی آن را کاهش داد. 

سدیم لوریل سولفات چه ویژگی هایی دارد؟

این ماده یکی از عوامل ایجاد کف در مواد شوینده شناخته می شود. شکل ظاهری محصولات تجاری آن پودری با رنگ زرد روشن و یا سفید است. به طور کلی در آب محلول است و در الکل کمی محلول! همچنین غیر سمی بوده و تولید کمپلکس غیر یونی و آنیونی آن بسیار خوب است.

از دیگر خواص آن می توان به کف کنندگی، پخش کنندگی، امولسیون پذیری و آلودگی زدایی خوب آن نام برد.  سدیم لوریل سولفات  حساسیتی به آب های سخت و قلیایی ندارد اما در شرایط اسیدی پایداری آن کاهش پیدا می کند. 

گفتیم که sls خاصیت تحریک کنندگی پوست را دارد اما مقدار آن زیاد نیست. از طرفی هیچ دلیل علمی مبنی بر سرطان زا بودن آن وجود ندارد. با این حال مقدار دوز مصرفی آن در مواد شوینده بسیار کم و مطابق استانداردهای ملی است. 

سدیم لوریل سولفات چه کاربردی دارد؟

به دلیل ارزان بودن و دسترسی بالا به سدیم لوریل سولفات، به عنوان یک کف کننده و پاک کننده در ۹۵ درصد از مواد شوینده شخصی به کار گرفته می شود. اما در دوز و غلظت بالاتر از سدیم لوریل سولفات در موارد صنعتی مانند صابون کارواش، پاک کننده های کف و چربی زدای موتور مورد استفاده قرار می گیرد. 

کاربرد سدیم لوریل سولفات در داروسازی

حلالیت آبی داروها مسئله مهمی در امر داروسازی است. sls یکی از موادی است که می تواند در صنعت داروسازی به بالا بردن حلالیت دارو در آب کمک ویژه ای بکند. 

کاربرد سدیم لوریل سولفات در شامپوها

یکی از ویژگی های شامپو که در از بین بردن کثیفی و چربی کف سر و موها موثر است، کف کردن است. سدیم لوریل سولفات ترکیبی است که دقیقا به همین علت به شامپوها اضافه می شود. در واقع این ماده با کم کردن سطح کششی بین پوست و شامپو، اثرگذاری بیشتری بر روی پوست مرده، آلودگی ها و چربی کف سر می گذارد. 

sls نه تنها در شامپو بلکه در سایر شوینده ها مانند مایع ظرفشویی و مواد شوینده لباس و فوم ها هم وجود دارد. زیرا ویژگی مثبت آن ها بالا بردن سطح اثرگذاری شوینده هاست!

از طرفی نمی توان منکر آثار بد سدیم لوریل سولفات نیز شد. استفاده بیش از حد از شوینده حاوی سدیم لوریل سولفات می تواند چربی های مفید و روغن های طبیعی پوست و مو را نیز از بین ببرد. 

کاربرد سدیم لوریل سولفات در خمیر دندان

تمیز کردن دندان ها و حذف پلاک های دندانی از کاربردهای اصلی خمیر دندان است. ویژگی های اصلی یک خمیر دندان خوب این است که پاک کنندگی مناسبی داشته باشد، بافت های درون دهان را تحریک نکند و سمی هم نباشد. سدیم لوریل سولفات را در فرمولاسیون خمیر دندان به کار میبرند زیرا به آن کم می کند تا ویژگی های موثرتری داشته باشد. 

کاربرد سدیم لوریل سولفات در صنایع

بازدارنده خوردگی فولاد، کاربرد در مواد کمکی نساجی، محصولات اطفا حریق، استفاده مواد در چربی زدایی موتور، ساخت لاستیک مصنوعی و رزین از جمله کاربردهای صنعتی سدیم لوریل سولفات است. 

کاربرد سدیم لوریل سولفات در مواد غذایی

یکی از ترکیبات قوام دهنده و امولسیفایر در در پودرهای نوشیدنی، تخم مرغ خشک و گل ختمی، آبمیوه، روغن خوراکی و کیک سدیم لوریل سولفات است.

سدیم لوریل سولفات چه عوارضی دارد؟

به کار بردن سدیم لوریل سولفات با دوز بالا در هر کدام از موادی در بالا به آن اشاره کردیم می تواند سمی و مضر باشد. عوارضی مانند خشکی و ترک پوست، آسیب به معده، تحریک چشم و دستگاه تنفسی از جمله خطراتی است که این ماده می تواند با خود به همراه داشته باشد. 

سخن نهایی

قیمت خرید سدیم لوریل سولفات به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که در زمان خرید مشاوران فرسان شیمی راهنمایی های لازم را برای آن به عمل می آورند. جهت ثبت سفارش این محصول با ما در تماس باشید.