X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
سیکلو پنتا سیلوکسان

سیکلو پنتا سیلوکسان

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

یکی از محبوب ترین موادی که در تولید محصولات مراقبت از پوست و بدن به کار می رود، سیکلو پنتا سیلوکسان است که نقش بهبود دهنده را در در فرمولاسیون این محصولات ایفا می کند. در واقع دلیل استفاده از سیکلو پنتا سیلوکسان این است که کرم ها و لوسیون ها به خوبی بر روی پوست پخش شوند.  از طرفی یک لایه محافظتی بر روی پوست ایجاد می کند که از باکتری و آلرژی جلوگیری کرده و اجازه نمی دهد که پوست رطوبت خود را از دست بدهد. 

این ماده را در دسته سیلیکون ها و در خانواده کوچک تر سیکلومتیکون ها قرار داده اند. 

سیکلو پنتا سیلوکسان چیست؟

سیکلوپنتا سیلوکسان مایعی فاقد چربی، بدون بو و بی رنگ است. این محصول در برخورد با پوست جذب آن نشده و سریعا تبخیر می شود. بنابراین در محصولات آرایشی که عملکرد آن ها به گونه ایست که باید به سرعت خشک شوند، استفاده می شود. 

سیکلو پنتا سیلوکسان خاصیت روانکاوی دارد و دکا متیل سیکلو پنتا سیلوکسان ترکیبی از همین خانواده است که در محصولات مراقبت از مو هم استفاده شده و موجب نرمی و مرطوب شدن پوست و مو می شود.  به دلیل دفع آب در مواد روان کننده و سیلانت ها هم مورد استفاده قرار می گیرد. 

همانطور که در بالا هم اشاره کردیم، سیکلو پنتا سیلوکسان یک لایه محافظتی روی ساقه مو و پوست ایجاد می کند که از شکستگی تارهای مو و ایجاد جوش بر روی پوست جلوگیری می کند. 

•انحلال ‌پذیری : در آب مخلوط

•جرم مولی : ۳۷۰٫۷۷ گرم بر مول

•نقطه ذوب : ۴۴- درجه سانتی گراد 

•نقطه جوش : ۹۰ درجه سانتی گراد 

•فرمول شیمیایی : C10H30O5Si5

کاربردهای سیکلو پنتا سیلوکسان

در گذشته دانشمندان در این زمینه، در رابطه با خطرات سیکلو پنتا سیلوکسان بر روی بدن انسان و محیط زیست هشدار می دادند. اما با گذشت زمان و انجام آزمایش های مختلف، سازمان بهداشت مجاز بودن این ماده را اعلام کرد به طوری که امروزه صدها تن از این ماده در لوازم آرایشی و بهداشتی در سراسر جهان استفاده می شود. این ترکیب نوعی امولیانت به حساب می آید که به مواد فعال درون محصولات کمک می کند. 

•در تولید درزگیرها و پوشش های شیشه به دلیل مقاومتی که در برابر آب دارد. 

•دئودورانت و ضد تعریق

•محصولات آرایشی مانند ریمل و رژلب و سایه چشم

•ضد آفتاب

•کرم شب

•نرم کننده مو 

•گره باز کن مو 

•ماسک موها و کلیه محصولات جلوگیری از وز شدن مو 

•اسپری مو 

•محصولات ضد ریزش مو 

•کرم های ضد پیری 

•ژل مو 

مزایای سیکلو پنتا سیلوکسان چیست؟

ایجاد بافت مناسب

این محصول باعث روان تر شدن عملکرد لوازم آرایشی و کرم های پوستی می شود تا به خوبی منافذ و چین و چروک ها را پوشش داده بدون اینکه رو پوست چسبندگی و حالت بدی ایجاد کند. 

وزن سبک 

این ماده به سرعت از روی پوست تبخیر شده و بر خلاف سایر سیلیکون ها هیچ حس سنگینی ایجاد نمی کند.

قیمت ارزان 

اصلی ترین مزیت سیکلو پنتا سیلوکسان این است که قیمت ارزانی دارد و به راحتی می توان از مقدار مناسب آن در محصولات استفاده کرد. بنابراین حتی می توان آن را جایگزین محصولات گران تر مثل گلیسیرین کرد. 

بهبود جای زخم 

به طور کلی ژل های سیلیکونی موجب رساندن سایر مواد سیلیکونی به پوست می شوند. به همین جهت در بهبود جای زخم نیز موثر عمل می کنند. 

عوارض جانبی سیکلو پنتا سیلوکسان

گفتیم که سازمان بهداشت استفاده از سیکلو پنتا سیلوکسان را مجاز دانسته و از همین می توانیم نتیجه بگیریم که این ماده عوارض خاصی را شامل نمی شود. کارگروه محیط زیست (EWG) نیز که یکی از سازمان های حامی محیط زیست است به سیکلو پنتا سیلوکسان درجه سمی بودن ۳ از ۱۰ را داده است. این یعنی این ترکیب مقداری خاصیت سمی بودن دارد اما به دلیل این که به سرعت تبخیر می شود، وارد بدن نشده و در سیستم غدد درون ریز و سیستم عصبی تاثیری نمی گذارد. 

طبق آزمایش ها جذب پوستی این ماده تنها ۰٫۲ درصد است. اما در صورتی که از چندین محصول با غلظت بالای سیکلو پنتا سیلوکسان استفاده شود می تواند موجب قرار گرفتن در معرض کل شود که به معنای قرار گرفتن در برابر یک ماده شیمیایی و استنشاق و بلع آن است. بنابراین بهتر است در مصرف بیش از حد مواد آرایشی با غلظت زیاد پرهیز نمایید. 

علاوه بر این سیکلو پنتا سیلوکسان یک سیلیکون است و سیلیکون سال ها طول می کشد تا در طبیعت تجزیه شود. بنابراین با شست و شوی پوست و مو این ماده وارد فاضلاب شده و می تواند در سیستم های آبی تا سال ها باقی بماند. به همین علت اتحادیه اروپا استفاده از ماده را تنها تا ۰٫۱ درصد در محصولات مجاز می داند.  

سخن نهایی 

فرسان شیمی آماده فروش و ارسال سیکلو پنتا سیلوکسان به کلیه تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت بازار است. شما عزیزان می توانید برای ثبت سفارش خود با شماره های ما تماس حاصل فرمایید.