X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

یکی از اعضای خانواده اتر که به صورت مایع بی رنگ و روغنی موجود است، فنوکسی اتانول (Phenoxyethanol) می باشد. این ترکیب شیمیایی با فرمول C8H10O2 در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان یک ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت مناسب و کارایی بالا آن باعث شده تا به یکی از محبوب ترین ترکیبات در میان تولیدکنندگان تبدیل شود.

فنوکسی اتانول چیست؟

از نام های دیگر فنوکسی اتانول می توانیم به PHE، rose ether، Dowanol و aerosol اشاره کنیم. این ماده از ۸ عدد عنصر کربن، ۱۰ عدد اتم هیدروژن و ۲ عدد اکسیژن به وجود آمده است.

اگر شما هم جزء تولیدکنندگانی هستید که از فنوکسی اتانول به عنوان ماده اولیه محصولاتتان استفاده می کنید، باید در رابطه با ویژگی های آن اطلاعات بیشتری کسب کنید. به همین منظور در این مقاله به بررسی همه جانبه آن پرداخته ایم. همراه ما باشید.

ویژگی های فنوکسی اتانول چیست؟

از جمله ویژگی هایی که میتوانیم برای فنوکسی اتانول بیان کنیم، حالت چسبندگی و چربی، بب رنگی و مایع بودن آن است. بوی آن نیز شبیه به بوی گل رز بوده و شاید دلیل استفاده از آن در عطرها و صابون ها به عنوان تثبیت کننده همین بوی خوش آن باشد.

پایداری این ماده بسیار بالا بوده و مقاومت زیادی در برابر دمای بالا از خود نشان می دهد. بنابراین شکل ظاهری فنوکسی اتانول با بالا رفتن دما نیز خود را حفظ می کند. ویژگی مهم بعدی فنوکسی اتانول ضد میکروبی بودن آن است که نشان از مقاومت خوب آن در برابر میکروب ها، باکتری ها، ویروس ها و مواردی از این دست دارد. با اضافه کردن مقداری هگزیل گلیکول و یا اتیل هگزیل گلیسیرین خاصیت ضدعفونی کنندگی آن را می توانیم بیشتر کنیم.

ویژگی مثبت بعدی Phenoxyethanol، سازگاری بالای آن با طبیعت است که آن را به یک ماده دوست دار طبیعت طبیعت می کند.

·نقطه ذوب : ۲- درجه سانتی گراد

·نقطه جوش : ۲۴۷ درجه سانتی گراد

·دانسیته : ۱٫۱۰۲ گرم بر سانتی متر مکعب

·جرم مولی : ۱۳۸٫۱۶۶ گرم بر مول

·حلالیت در آب : ۲۶ گرم در ۱ کیلوگرم آب

روش تولید فنوکسی اتانول

دو روش متفاوت برای تولید فنوکسی اتانول داریم :

۱٫تولید به روش طبیعی : چای سبز یکی از منابع اصلی و طبیعی فنوکسی اتانول است که قابلیت استخراج مستقیم از آن وجود دارد.

۲٫تولید به روش آزمایشگاهی : مانند بسیاری از ترکیبات شیمیایی، فنوکسی اتانول را نیز می توان در آزمایشگاه تولید کرد. برای اینکار ابتدا باید اتیل اکساید و فنول را با یکدیگر ترکیب کرد. اتیل اکساید حالت گازی و فنول حالت مایع دارد. به همین دلیل تنها با بالا رفتن دما و فشار می توان این دو ماده شیمیایی را با یکدیگر ترکیب کرد. بعد از انجام این فرایند، به فنوکسی اتانول با خلوص و کیفیت بالا دست پیدا می کنیم.

کاربردهای فنوکسی اتانول

ویژگی های متعدد و مفید این ماده باعث شده تا به صورت گسترده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار بگیرد که تعدادی از آن ها عبارت اند از :

در صنعت آرایشی و بهداشتی

استفاده از فنوکسی اتانول در صنعت تولید محصولات بهداشتی و آرایشی بسیار رواج دارد. عملکرد آن به عنوان تثبیت کننده و نگهدارنده این محصولات، ثابت شده است و جزئی ضروری در فرمولاسیون آن ها به حساب می آید.

این ماده با خاصیت ضد میکروبی خود از رشد عوامل بیماری زا و خطرناک مانند میکروب، ویروس و باکتری در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی پیشگیری می کند و باعث بیشتر شدن عمر مفید آن ها می شود.

محصولاتی که در آن ها از فنوکسی اتانول استفاده می شود شامل موارد زیر است:

·ضد آفتاب

·کرم های مرطوب کننده

·سفید کننده ها

·ریمل و خط چشم

·کانسیلر

·سایه های چشم

·برق لب و رژ لب

·محصولات شست و شوی مو و بدن

·رنگ مو

·کرم اصلاح

·لاک

·عطر

تولید مواد ضد عفونی کننده

خاصیت پاک کنندگی و ضدعفونی کنندگی فنوکسی اتانول باعث شده تا در محصولات ضدعفونی کننده و تمیز کننده مورد استفاده قرار بگیرد.

همچنین از این ماده در تولید ژل سونوگرافی نیز استفاده می شود.

استفاده دارویی

فنوکسی اتانول در ترکیب با مواد دیگر می تواند تاثیرات مثبتی بر روی کاهش جوش و آکنه داشته باشد.

فنوکسی اتانول چه عوارضی دارد؟

استفاده از این ماده در مواد آرایشی و بهداشتی اگر بیش از حد مجاز باشد، منجر به بیماری های پوستی مانند اگزما، کهیر، آلرژی و همچنین عوارضی مانند التهاب، خشکی و سوزش پوست می شود.

استفاده از فنوکسی اتانول در محصولاتی که مربوط به کودکان علی الخصوص نوزاد است، ممنوع می باشد. زیرا عوارضی مانند ایجاد مشکل در سیستم عصبی کودکان ایجاد می کند که بسیار خطرناک است.

طبق قوانین سازمان بهداشت و دارو، استفاده از این ترکیب به صورت موضعی با غلظت کمتر از ۱ درصورت برای بزرگسالان مانعی ندارد.

سخن نهایی

با توجه به موارد و ویژگی های گفته شده درباره فنوکسی اتانول، تولید کنندگان عزیز می توانند این ماده در اندازه های مورد نظرشان از مجموعه فرسان شیمی تهیه نمایند. برای این کار با شماره های ما تماس حاصل فرمایید.