X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
کارنوبا واکس

کارنوبا واکس

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

کارنوبا واکس که به آن موم نخل یا موم برزیلی هم گفته می شود، نوعی محصول گیاهی است که از درخت کارنوبا در کشور برزیل به دست می آید. Carnauba wax یک نوع واکس طبیعی است که از برگ و برگچه ‌های گیاه کارنوبا به دست می‌ آید.

کارنوباواکس چیست؟

 این واکس از گیاهی به نام Copernicia prunifera استخراج می ‌شود که در نواحی گرمسیری مانند برزیل رشد می ‌کند. کارنوباواکس به عنوان یک ماده طبیعی در صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی، صنایع آرایشی و بهداشتی، صنایع داروسازی و موارد مختلف دیگر به کار می ‌رود. از آنجا که این واکس خواص حفاظتی و براق ‌کننده دارد، بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی از آن استفاده می ‌کنند.

گریدهای مختلف کارنوبا واکس

کارنوبا واکس در گریدهای مختلفی در دسترس است که هر کدام از آن ها برای کاربردهای مختلف استفاده می ‌شوند. گرید های مختلف Carnauba wax عبارت اند از:

۱-گرید ۱:این گرید از Carnauba wax به عنوان بهترین نوع آن شناخته می ‌شود و بیشترین میزان خالصی را داراست. این گرید برای استفاده در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و صنایع دارویی مناسب است.

۲-گرید ۲:این گرید کمترین میزان خالصی را دارد و برای استفاده در صنایعی مانند صنایع چرم، محصولات پوستی و محصولات شستشوی خودرو مناسب می باشد.

۳-گرید ۳:گرید ۳ برای استفاده در صنایعی مانند صنایع چرم، محصولات پوستی و محصولات شستشوی خودرو مناسب است.

۴-گرید ۴:این گرید نیز مانند گرید ۳ برای استفاده در صنایعی مانند محصولات براق کننده خودرو، محصولات بهداشتی و چرمی مناسب است.

کارنوبا واکس از چه ترکیباتی تشکیل شده است؟

ترکیبات اصلی کارنوبا واکس شامل موارد زیر است:

۱٫اسید ها: این ماده شامل اسید های چرب مانند اسید لینولئیک، اسید میریستیک و اسید پالمیتیک است.

۲٫استرها: این واکسن از استرهای مختلفی مانند استرهای چربی اصلی و استرهای کربوکسیلی تشکیل می شود.

۳٫هیدروکربن ها: Carnauba wax شامل هیدروکربن های مختلفی مانند میکروکریستالین و کریستالین است.

۴٫اسید های رزینی: اسید های رزینی مانند اسید لینولئیک و اسید استریک بخش دیگری از ترکیبات کارنوبا واکس را تشکیل می دهند.

این ترکیبات طبیعی باعث می‌ شود که کارنوبا واکس ویژگی ‌هایی مانند براق بودن و خواص حفاظتی را داشته باشد.

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی کارنوباواکس

۱٫نقطه ذوب:این ماده دارای نقطه ذوب بالایی است که حدود ۸۲ تا ۸۶ درجه سانتی‌گراد را شامل می شود. این ویژگی باعث می ‌شود که در دماهای بالا به خوبی برای استفاده های مختلف مناسب باشد.

۲٫خواص براق‌کنندگی :دارای خواص براق ‌کنندگی بسیار بالایی است و از این جهت برای استفاده در صنایع خودروسازی و محصولات چرمی مناسب است.

۳٫خواص حفاظتی :این واکس دارای خواص حفاظتی عالی در برابر آب، گرد و غبار و خوردگی است.

کاربردهای کارنوبا واکس

کارنوباواکس یک ماده طبیعی با خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر به فرد است و به عنوان یک ماده چند منظوره در صنایع مختلف استفاده می‌ شود.

۱٫صنایع غذایی: Carnauba wax به عنوان یک ماده حفاظتی و براق ‌کننده در صنایع غذایی استفاده می‌شود. این واکسن به عنوان یک پوشش حفاظتی بر روی محصولات غذایی مانند شکلات، آجیل، آبنبات و شکلات ‌های پوشیده از روکش مورد استفاده قرار می گیرد.

۲٫صنایع آرایشی و بهداشتی: کارنوباواکس یک ماده براق ‌کننده و افزودنی در تولید لوسیون‌ ها، کرم‌ های ضدآفتاب، لاک‌ های ناخن و انواع عطرها است.

۳٫صنایع دارویی: این واکس برای پوشش دادن به قرص ‌ها و کپسول‌ های دارویی و همچنین به عنوان یک عامل حفاظتی در فرآورده ‌های دارویی استفاده می‌ شود.

۴٫صنایع خودروسازی:این ماده به عنوان یک ماده براق‌ کننده و حفاظتی بر روی بدنه خودروها کاربرد دارد.

۵٫محصولات مراقبت از پوست:این ترکیب گیاهی برای استفاده در تولید محصولات مراقبت از پوست مانند کرم ‌های مرطوب‌ کننده و لوسیون‌ های پوستی استفاده می‌ شود.

موارد ایمنی در زمان استفاده از کارنوبا واکس

این ماده یک ترکیب طبیعی بوده و در شرایط عادی استفاده از آن ایمن است. با این حال، همانند هر ماده شیمیایی دیگری، به دلیل برخی خصوصیات، ممکن است در شرایط خاصی خطراتی برای سلامتی انسان‌ ها و حیوانات داشته باشد.

۱٫آلرژی:برخی از افراد ممکن است به کارنوبا حساسیت داشته باشند و با استفاده از محصولاتی که حاوی این ماده هستند، علائمی مانند خارش، قرمزی و تورم پوستی را از خود نشان دهند.

۲٫مشکلات تنفسی:در صورتی که Carnauba wax به صورت پودری در هوا پخش شود، ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی مانند سرفه، خشکی گلو و آلرژی خواهد شد.

در کل، استفاده از Carnauba wax در شرایط عادی ایمن است و برای استفاده در صنایع مختلف به کار می‌رود. با این حال، برای جلوگیری از خطرات مرتبط با استفاده از این ماده، باید به دستورالعمل‌ های مربوطه توجه شود و از استفاده اضافی از آن خودداری کرد.

سخن پایانی

برای تهیه کارنوبا واکس اصلی و با کیفیت می توانید مجموعه فرسان شیمی را انتخاب نمایید. ما اینجاییم تا با ارائه محصولات با کیفیت به تولید هرچه بهتر شما کمک کنیم.