X

درباره ما

استدلال به نفع استفاده از متن پرکننده چیزی شبیه به این است: اگر از محتوای واقعی در فرآیند مشاوره استفاده می‌کنید، هر زمان که به بررسی رسیدید

اطلاعات تماس

  • ایالت شهر تمپول، BD
  • info@tronix.com
  • روزهای هفته: 09:00 الی 18:00
  • (+259) 2257 6156
گلیسیرین
گلیسیرین

درخواست استعلام قیمت

جهت اطلاع از قیمت دقیق روز کالا ، موجودی و آنالیز دقیق آن میتوانید با بخش فروش ما در تماس باشید و راه های ارتباطی مختلفی را امتحان کنید، در واتس اپ ، تلگرام ، روبیکا و ... در خدمت شما هستیم .

اطلاعات تماس
زمان پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه از 9 صبح الی 5 عصر،
پنجشنبه 9 صبح الی 1 عصر
اطلاعات محصول

توضیحات

گلیسرول یک ترکیب آلی، معروف به گلیسیرین (Glycerin) است که ماده ای شفاف و بی بو بوده و طعم شیرینی هم دارد. این چربی به سه روش گیاهی، حیوانی و یا سنتزی به دست می آید که در ادامه به بررسی جزئیات هر کدام خواهیم پرداخت. 

از گذشته تا کنون از گلیسیرین برای درمان خشکی پوست و مو استفاده شده است. چرا که مهمترین خاصیت این ترکیب، مرطوب کنندگی آن است. به همین دلیل امروزه به صورت گسترده در صنایعی که تولید محصولات آرایشی و بهداشتی را بر عهده دارند، استفاده می شود. 

همچنین به دلیل طعم شیرینی که دارد، در صنایع غذایی به عنوان شیرین کننده به کار گرفته می شود.

از ویژگی دیگر گلیسیرین می توان به خواص ضد ویروسی و ضد باکتریایی آن اشاره که باعث ورودش به صنایع دارویی هم شده است.

ویژگی های کلی ترکیبات گلیسیرین چیست؟

فرمول شیمیایی گلیسیرین C3H8O3 بوده و ساختار پروپان دارد که سه گروه آن با هیدروکسی جایگزین شده اند. ساختار گلیسیرین را می توانیم در گلیسیرید که نوعی لیپید است، ببینیم. بو و طعم ویژه ای ندارد و کاملا غیر سمی است. به همین دلیل ضرری برای انسان ها و حیوانات ندارد.

به دلیل وجود هیدروکسی ها در آن، در آب کاملا حل می شود. نقطه جوش گلیسیرین  290 درجه سانتیگراد و نقطه ذوبش ۱۷٫۸ درجه سانتیگراد است. 

انواع گلیسیرین بر اساس روش ساخت

گلیسیرین به دو شکل جامد و مایع و با سه روش زیر تولید می شود:

گلیسیرین حیوانی: گلیسیرین حیوانی بر اثر نتیجه ترکیب هیدروکسید سدیم با چربی حیوانی تولید می شود. این واکنش یک واکنش صابونی شدن است.

گلیسیرین گیاهی: برخی از گیاهان مانند نارگیل، زیتون و هسته خرما نوعی چربی به نام تری گلیسیرید دارند که بر اثر فشار با هیدروکسید سدیم واکنش می دهند. در نتیجه این واکنش گلیسیرین از ترکیب اولیه تری گلیسیرید جدا شده و به شکل یک مایع بدون بو و با طعمی شیرین خود را نشان می دهد. 

گلیسیرین سنتزی: در این روش از ترکیب مواد شیمیایی برای تولید گلیسیرین استفاده می شود. کلراسیون پروپیلن ماده ای است که در تولید گلیسیرین نقش دارد. 

کاربرد های گلیسیرین چیست؟

به دلیل خواص ویژه ای که گلیسیرین دارد، کاربردهای زیادی نیز در صنایع مختلف برای آن تعریف شده است. در ادامه به هر کدام از این خواص اشاره می کنیم.

کاربردهای غذایی گلیسیرین

از نوع خوراکی گلیسیرین به عنوان شیرین کننده در نوشیدنی ها و سایر مواد غذایی استفاده می شود. همچنین در بعضی مواقع ممکن است کاربرد های دیگری مثل حلال و یا نگهدارنده داشته باشد. تولید عصاره سبزیجات مثل زنجبیل، چایی و قهوه و یا نرم کنندگی کیک، نان، شکلات و پنیر بر عهده گلیسیرین است. 

در مواد غذایی که احتمال یخ زدن آنها وجود دارد، مانند بستنی و ماست، برای جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ از گلیسیرین استفاده می شود. 

حفظ رطوبت در میوه های خشک نیز بر عهده گلیسیرین است. 

کاربردهای صنعتی گلیسیرین

گلیسیرین در صنایع کاغذ سازی به عنوان ماده اولیه روان کننده کاربرد دارد. همچنین نرمی نخ و پارچه در نساجی هم به وجود گلیسیرین بستگی دارد. 

نقطه انجماد بسیار پایین گلیسیرین باعث شده تا در فرمولاسیون ضد یخ رادیاتور خودرو در کنار الکل قرار بگیرد. 

استفاده از این ماده در تولید گریس، رنگ و کفپوش نیز از جمله مزیت های آن است. 

کاربردهای دارویی گلیسیرین

از دست رفتن رطوبت پوست موجب ایجاد سوزش، خارش، زبری و یا حتی درد بشود. بنابراین استفاده از مرطوب کننده هایی مانند گلیسیرین می توانند نقش درمانی فوق العاده ای در این زمینه ایفا کنند. طبق تحقیقات انجام شده استفاده مداوم گلیسیرین به مدت ۱۰ روز می تواند بسیار اثربخش تر از روغن های سیلیکونی یا هیالورونیک اسید باشد. 

دیگر خواص دارویی گلیسیرین شامل موارد زیر است:

•خاصیت نرم کنندگی مو و از بین رفتن سلول های مرده 

•استفاده در برخی از داروها مانند شیاف، ضد سرفه و داروهای قلبی

•استفاده در خمیر دندان

•کاهش اختلالات چشمی مانند فشار چشم

•خاصیت ضد یبوستی

•کاهش فشار خون در مغز

کاربردهای آرایشی گلیسیرین

احتمالا بیشترین کاربرد گلیسیرین در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی است. همان طور که در گذشته مادربزرگ هایمان از آن برای لطافت پوست و مو استفاده می کردند، امروزه هم استفاده از آن به صورت گسترده تر برای سلامت پوست و مو رواج دارد. 

کرم های آرایشی، لوسیون ها و کرم های مرطوب کننده، صابون و شامپو محصولاتی هستند که در ترکیبات خود گلیسیرین را جای داده اند.

راهنمای خرید گلیسیرین و قیمت آن

گلیسیرین با توجه به نوع جامد و مایع و همچنین روش ساخت دارای قیمت های متنوعی است. فرسان شیمی یکی از فروشندگان عمده این محصول در کشور است که در جهت ارائه این محصول با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. بنابراین در صورت داشتن پرسش در رابطه با محصولات و قیمت های آن با مشاوره مجموعه ما تماس حاصل فرمایید.